Winkelmand

FAQ

Heeft u een vraag? Hieronder staat een overzicht van de veel gestelde vragen over Mand en Deco. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Iedereen die een BTW nummer heeft en die onze cadeauverpakking en of  accessoires nodig heeft voor professioneel gebruik of voor herverkoop kan klant worden bij Mand en Deco. Tot onze klanten rekenen wij onder andere slijterijen, bakkerijen, drogisterijen, delicatesse winkels, chocolaterieën, groentewinkels, zuivelboerderijen / winkels, slagerijen, bloemisten, tuincentra, hotels, warenhuizen, supermarkten, woonwinkels, enz. Mand en Deco levert enkel B2B, consumenten kunnen dus geen bestellingen plaatsen.

Mand en Deco hanteert geen minimale afname.

Wij zijn ons ervan bewust dat niemand graag transportkosten betaalt, ook wij niet. Daarom is Franco levering  bij ons niet hoog en proberen we het aandeel van de transportkosten voor u te beperken. Voor Nederland bedragen de transportkosten 9.95 euro ex BTW per pakket. Het maximale formaat van het pakket is 100 x 70 x 58 cm . en  23 kg  (gratis levering vanaf 295 euro ex BTW). Transsport kosten buiten Nederland zijn op nacalculatie, neem hierover contact met ons op.

Kleuren op de website kunnen afwijken van de werkelijke kleur. Dit komt door het werken met natuurlijke producten en is onvermijdbaar. Doordat veel producten ambachtelijk worden geproduceerd, kunnen kleine maatverschillen tot de mogelijkheid behoren.

Betaling na ontvangst van de factuur, daarna worden de door u bestelde goederen verstuurd.  . Let op de webshop  geeft bij de bestelling een order bevestiging, dit is geen factuur!

Wij houden een grote voorraad producten voor u bij. Daardoor kunnen wij snelle leveringen garanderen. Als een artikel niet verzonden kan worden staat dit bij de artikel omschrijving vermeld. Let op: de maanden oktober en november zijn traditioneel hele drukke maanden. Tijdens deze maanden kunnen de levertermijnen langer oplopen. Wij zullen u steeds zo goed mogelijk op de hoogte houden  van de verwachte levertermijnen.

Mand en Deco heeft verschillende manieren waarop u een bestelling kan plaatsen. De meest gebruikelijke zijn bestellingen via een bezoek aan onze showroom of een beurs, een bestelling via onze vertegenwoordiger of tot slot een bestelling via de webshop. Uiteraard kan u ook telefonisch of per e-mail bestellen.

U zult na ontvangst van uw bestelling in ons systeem een bevestiging van uw bestelling ontvangen per e-mail. Op deze bevestiging staan ook kleine foto’s van de bestelde items. Zo zult u zich gemakkelijk herinneren welke artikelen u besteld heeft. Handig als u uw levering wilt voorbereiden.

U heeft er vast een hekel aan als er een transporteur onverwacht bij u voor de deur staat. Wanneer bij  Mand en Deco de goederen vertrekken , ontvangt u een track and trace nummer per mail , zo heeft u voldoende tijd om u voor te bereiden op de levering van onze goederen. . De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor het transport, voor beschadigingen tijdens het vervoer door Post NL of door een derde, zijn wij niet aansprakelijk. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor fouten gemaakt door de koper en heeft deze alle lasten te dragen.  

Annulering kan binnen 24 uur na het bestellen per e-mail, daarna ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht een artikel niet naar wens zijn, dan kunt u naar e-mail contact het artikel zonder beschadiging verpakt in de originele verpakking binnen 7 dagen retourneren. U krijgt dan van ons het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten teruggestort.

Mand en Deco levert alleen aan B2B, daarom beschermen wij onze volledige catalogus met een login en een paswoord. Wanneer u ons een volledig ingevuld contactformulier opstuurt via de website of webshop, of wanneer u ons telefonisch contacteert, ontvangt u een inlogcode zodat u in alle rust onze webshop kunt verkennen.

Onze webshop functioneert als een volwaardige catalogus en prijslijst. Wanneer u ingelogd bent, kunt u onze volledige beschikbare collectie bekijken.. Wij raden u daarom aan om 1 of 2 maal per jaar onze showroom of een van de beurzen waaraan wij deelnemen te bezoeken. In Nederland kunt u ook een bezoek van een vertegenwoordiger aanvragen.

De complete collectie cadeauverpakking en accessoires staan uitgestald in de showroom van een sfeervol oud schoolgebouw. Wij verwelkomen u zonder afspraak op dinsdag. De rest van de week bent u altijd welkom op afspraak.

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €295.-

Wisselende collecties

Altijd iets leuks voor jou

Snelle levering

Voorraad in eigen magazijn

Laat je inspireren

Altijd iets leuks voor jou

© Mand en Deco 2021

De waardering van mandendeco.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 59 reviews.