Al sinds 1994 een begrip in originele cadeauverpakkingen en landelijke woonaccessoires.

Welkom bij Mand en Deco.

De verpakking industrie is voortdurend in beweging en juist daarom is het van belang om te onderscheiden. Mand en Deco volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en brengt daardoor op haar eigenwijze een origineel en betaalbaar assortiment cadeauverpakkingen. De woonaccessoires complementeren het geheel tot een aantrekkelijke en onderscheidende aanvulling.

Ons team werkt met veel passie en toewijding naar een persoonlijke en vlotte service waarin de klant centraal staat. Het product aanbod staat voor een groot gedeelte afgebeeld op de webshop.

Showroom

De complete collectie cadeauverpakking en accessoires staan uitgestald in de showroom van een sfeervol oud schoolgebouw. De bestelling kan direct worden meegenomen. De showroom is momenteel enkel open op afspraak.

Tot de klantenkring van Mand en Deco behoren o.a. slijterijen, bakkerijen, drogisterijen, delicatesse winkels, chocolaterie├źn, groentewinkels, zuivel boerderijen / winkels, slagerijen, bloemisten, warenhuizen, supermarkten, woonwinkels, enz.

Wij van Mand en Deco wensen u veel plezier en inspiratie, wij zien er naar uit om voor u aan de slag te gaan.

 

 

 

 

 

De waardering van mandendeco.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 11 reviews.